Bryllup

Det å være fotograf for et brudepar er et stort ansvar, men veldig givende. Enten det kun er bryllupsbildene etter vielsen eller om jeg følger dere hele dagen. Spenning, følelser, glede, lykketårer, latter, varme ja listen er lang.

 

Hvert bryllup er unikt og like følelsesladd, også for meg. Når dørene går opp og bruden kommer oppover kirkegulvet ja da har jeg også høy puls. Det er like rørende å se brud og brudgom hver gang og like stort.

 

Jeg har valgt 4 alternativ til bryllupsfotografering, men skreddersyr gjerne etter deres ønsker.

 

Alternativ 1.

Første er bryllupsfotografering etter vielsen. Her vil jeg gjerne ha ett møte med dere i forkant slik at vi sammen kan finne egnet sted og litt om hva dere tenker og ønsker. Det er greit å planlegge dette og ikke minst ha en plan B med tanke på vær eller uforutsette ting.

Denne fotograferingen er inntil 2 timer og jeg leverer da 20-25 digitale bilder på minnepenn.

Pris 8000 kr.

——–

Alternativ 2.

Her dekker jeg hele vielsen, tiden utenfor kirken etter vielsen og fotografering etterpå som i alternativ nr 1. Her leverer jeg ca 150 digitale bilder på minnepenn.

Pris 12000 kr.

——-

 

Alternativ 3.

Halvdagsfotografering. Her følger jeg brud og brudgom hos f.eks. frisøren, vielsen og fotografering etterpå. Dette er populært for her får en dekket mye av stemningen i forkant, det er gode minner å få med seg.

Jeg følger dere i 6 timer sammenhengende og leverer ca 300 digitale bilder på minnepenn.

Inkludert i prisen er også ett flott bryllupsalbum i A4 str. med 20 valgfrie bilder og ett bilde i ramme på str 60×40 cm

Pris 17000 kr.

——-

Alternativ nr 4.

Dette er den komplette fotograferingen.

Her følger jeg brudeparet fra tidlig morgen frem til brudevalsen på kvelden. Det å følge ett brudepar en hel dag er som en fantastisk reise, fra trøtte forventningsfulle ansikter på morgenen til brudevalsen med stjerner i øynene på kvelden. Det er utrolig mange store og små øyeblikk gjennom dagen og de er minner for livet.

Jeg prøver så godt det lar seg gjøre å holde meg mest mulig i bakgrunnen og forstyrrer minst mulig gjennom dagen.

Her følger jeg dere i 12-14 timer og leverer ca 500-600 digitale bilder på minnepenn.

Inkludert i prisen her er også ett flott bryllupsalbum i str. A4 samt ett valgfritt bilde på lerret str 50×70 cm eller ett utrolig flott aluminiumstrykk i 50×75 cm.

Pris 25000 kr.

 

Jeg setter av god tid til møter før bryllupet slik at vi alle er trygge på den store dagen

——–

Har dere andre tanker om dagen så er det bare å si ifra. Kanskje dere har planer om noe spesielt eller kanskje dere vil ha fotografering en annen dag på ett spennende sted, si i fra så planlegger vi sammen.

Jeg tar også oppdrag andre steder i landet, da kommer det evt. tillegg på overnatting og reise.

KONTAKT MEG HER
close slider