Bryllup

Det å være fotograf for et brudepar er et stort ansvar, men også veldig givende. Enten det er bryllupsbildene etter vielsen eller om jeg følger dere hele dagen. Spenning, følelser, glede, lykketårer, latter, varme ja listen er lang.

 

Hvert bryllup er unikt og like følelsesladd, også for meg. Når dørene går opp og bruden kommer oppover kirkegulvet ja da har jeg også høy puls. Det er like rørende å se brud og brudgom hver gang og like stort.

 

For at dere skal få best mulig minner fra den store dagen har jeg valgt 4 alternativ til bryllupsfotografering, men skreddersyr gjerne etter deres ønsker.

 

Alternativ 1.

Første er bryllupsfotografering etter vielsen. Her vil jeg gjerne ha ett møte med dere i forkant slik at vi sammen kan finne egnet sted og litt om hva dere tenker og ønsker. Det er greit å planlegge dette og ikke minst ha en plan B med tanke på vær eller uforutsette ting.

Denne fotograferingen er inntil 2 timer og jeg leverer da 20-25 digitale bilder.

Pris 10000 kr.

——–

Alternativ 2.

Her dekker jeg hele vielsen, tiden utenfor kirken før og etter vielsen og fotografering etterpå som i alternativ nr 1. Her leverer jeg ca 150 digitale bilder.

Pris 14000 kr.

——-

 

Alternativ 3.

Halvdagsfotografering. Her følger jeg brud og brudgom hos f.eks. frisøren, vielsen og fotografering etterpå. Dette er populært for her får en dekket mye av stemningen i forkant, det er gode minner å få med seg.

Jeg følger dere i 6 timer sammenhengende og leverer ca 300 digitale bilder.

Pris 19000 kr.

——-

Alternativ nr 4.

Dette er den komplette fotograferingen.

Her følger jeg brudeparet fra tidlig morgen frem til brudevalsen på kvelden. Det å følge ett brudepar en hel dag er som en fantastisk reise, fra trøtte forventningsfulle ansikter på morgenen til brudevalsen med stjerner i øynene på kvelden. Det er utrolig mange store og små øyeblikk gjennom dagen og de er minner for livet.

Her følger jeg dere i 12-14 timer og leverer ca 500-600 digitale bilder.

Pris 27000 kr.

 

Jeg setter av god tid til møter før bryllupet slik at vi alle er trygge på den store dagen

——–

Har dere andre tanker om dagen så er det bare å si ifra. Kanskje dere har planer om noe spesielt eller kanskje dere vil ha fotografering en annen dag på ett spennende sted, si i fra så planlegger vi sammen.

Jeg tar også oppdrag over hele landet, da kommer det evt. tillegg på overnatting og reise.

KONTAKT MEG HER
close slider

Hei så hyggelig at dere vil ta kontakt med meg.

Dere kan sende meg en mail, ellers så prater jeg gjerne med dere på tlf. Jeg har fotostudio på Herøyahuset i Porsgrunn og kom gjerne innom for en uforpliktende prat.

studiobokn@gmail.com 

eller på telefon

979 11 400